.::a r r e m b a w i p h o t o p a g e s::.
Photobucket-Video and Image Hosting

My name: Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
My Fotopage: http://arrembawi.fotopages.com/
About me: ::mentari pasti melabuhkan tirainya::
From: Morocco
Camera:
Canon
EOS-300D
Canon
Friends:
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
alazhim alazhim
View this Fotopage latest entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
Abah Wafi
Latest entry:Good Bye My Lover !
After 3++ years of amazing service, now I have to say goodbye to my beloved D80. I can say it was underutilized since it was only my "pet", not my "hunting-dog". I can't believed the shutter count only around 15K, which mean, I only take approx' 13 shoots per day. So....good bye my Love...welcome D7000 !! View this Fotopage entry
Combined 2
Everything for weddingku
View this Fotopage latest entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
muhammad shafie
Latest entry:reranting
ari ni hanya reranting yg menjadi taruhan aku kali ini. entah mengapa aku rasa reranting ini sangat bermakna bagiku..aku pun tak tau. smoga reranting ini menjadi satu ikatan yg kukuh diantara aku dan sahabat2 fotopages. View this Fotopage entry
suatu sinar
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
orang penchala
Latest entry:Mari kita buka lambaran baru...
Assalamualikum wbt, Diam tak diam dah hampir 7 bulan gang pencala menyepi..betul2 sepi..jika seorang wanita mengandung telah hampir cukup bulan untuk melahirkan... LOL Apa2 pun sedia maklum kita semua mempunyai komitmen masing-masing. Hanty sendiri tenggelam timbul dalam minat fotografi ini. :-S Memandangkan kita masih didalam bulan Syawal, walaupun telah penghujung, biarlah hanty memulakan memohon maaf bagi pihak photog/gang pencala ini. Segala kesilapan, terkasar bahasa baik dalam berbicara atau ke... View this Fotopage entry
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
mech attax
Latest entry:And This Is Why I Always Love Hari Raya: Haziq
20th Sep '09 Of Haziq and his carbonated drink View this Fotopage entry
tetupai XP muhaimiey imm
Latest entry:Rosliana Roslan & Azim
Tamat sahaja bulan Ramadhan, maka bermula lah musim kenduri-kendara. Masing-masing sibuk ingin mengakhiri zaman bujang. Pendek kata "Selamat tinggal DARA & TERUNA". Ucapan tahniah saya titipkan bagi mereka yang telah berjaya mengakhiri zaman bujangnya, semoga hidup kalian lebih bermakna. Hanya satu pesanan, perkahwinan merupakan satu amanah yang perlu dipikul dengan sebaiknya, semoga ada keberkatan dan sejuta keinsafan daripadanya. Sehebat manapun lautan bergelora, pelayaran mesti di... View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
shadiq shahri
Latest entry:sepang track day
join DC5 members at sepang track day View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Marlina Jamal
Latest entry:Gambar versi besar
As one off thing, atas permintaan, saya letakkan gambar-gambar Majlis Fizan Sheedah disini dlm versi besar disini. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
wan ibnrahman
Latest entry:Wan Mohd Al Farhan
adikku yang kini belajar di Sekolah Sains Sultan AhMad Syah Kuantan..Upsr hari 2 dapat 5A..Tahniah aku ucapkan kepada beliau..Semoga beliau terus gigih dalam pelajaran dan menjadi student terbaik dan akan berkhidmat untuk watan.. Baru daftar asrama semalam..Dengar cerita dari mama,farhan sangat gembira bersekolah di sana..di harapkan terus ceria di sana..Hadiah yang diminta akan ditunaikan kelak..insya ALLah..rindu kat keluarga di Malaysia..Semoga semesta ini aku dikurniakan kejayaan bersama-sama r... View this Fotopage entry
petra yang ajaib dengan ukiran
Hafiz AC Jamil
Latest entry:I'm moving ...
Thank you all for the support. It's has been a great years serving and published photo here. For my latest update, please click on the picture http://www.flickr.com/groups/hafiz/pool/() View this Fotopage entry
credit to http://sukiprattle.blogspot.com
Fuad Latip
Latest entry:Tutorial Photoshop: Tak Menggerutu Lagi
Bak kata Nabil Raja Lawak.. "Muka cantik tapi kulit tak licin, tak guna. Pakailah berus ajaib". Muka anda banyak jerawat? Muka anda banyak bekas jerawat? Tak jadi masalah. Tak perlu pakai oxy. Tak perlu pakai cream pencuci. Pakai saja Photoshop. Huhuhuhu. Caranya: 1. Masukkan foto 2. Tekan butang Q untuk Quick Mask Mode 3. Tekan butang B untuk brush tool. 4. Brushkan mana2 kulit yang menggerutu tu...huhuhu 5. Tekan butang Q semula untuk ke standard view. 6. Klik Shift + Ctrl + i untuk inve... View this Fotopage entry
Idham Firdaus Alias
Latest entry:Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008
Majlis Berbuka Puasa Alumni SMJSP-SPM97 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka Majlis Berbuka Puasa ‘Alumi SMJSP-SPM97’ 2008 Medan Ikan Bakar @ Muara Sg. Duyong, Melaka 20 September 2008 Maklumat lanjut mengenai, Muara Sg. Duyong, Melaka.. http://www.amazingmelaka.com/2006/09/24/the-scenes-of-fishing-village-at-muara-sungai-duyung/(DISINI) AGENDA : 05.30pm - 6.00pm : Ketibaan suku-sakat “Alumni SMJSP-SPM97” dicheck point pertama "Pintu Gerbang Air Keroh" 06.15pm : Bertola... View this Fotopage entry
nfirdaus abdullah
Latest entry:The end of used fotopages
Starting from today, I'm not going to use anymore this photoblog. For my latest update of photoblog u can visit www.magiquetouch.com/blog View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
Joe Zakaria
Latest entry:Moving out
To all that been viewing my photopages i would like to say thanks for your support all this time..starting from today i'll be using my webpage to update all my work and my story..but im still going to use this fotopages to upload my wedding photography..u can view my website here http://joezakaria.com ..thanks again for your support..peace out! View this Fotopage entry
Shahril Affandi Radzali
Latest entry:Sharil & Witta
Some prewedding pictures of Sharil & Witta, a malindo couple which soon married. View this Fotopage entry
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
liyana abdul rahman
Latest entry:KAMI BUAT COME BACK!
Pantang diriku di cabar! hehehe saje2 gurau dlm niat =P before nih.. ade opinion n feedback yg xsedap nak dengar.. so here are our comeback. more in our NEWLYWEDS at http://newlyweds.fotopages.com terima kasih atas kritikan anda.. =) View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
iqhwanizhaq muhammad
Latest entry:Visit Saudara Izham dan isteri di Liege
Jam 7.15mlm ; kami menaiki train ke Liege dan tiba sana pada 9.34mlm....Tujuan adalah ziarah Saudara Izham dan isteri yg baru sambung PhD di Liege University. Sebelum ini mrk di Mancheter University..disebabkan Prof beliau berpindah maka mrk juga turut berpindah...Kebetulan bawak Radzi kesana dan kami pun tak pernah kesana.... Bahasa yg digunakan adalah French dan berbeza ditempat kami yg bahasa digunakan ialah Dutch.. Rumah mrk betul² di tgh² bandar Liege. Kedatangan kami disambut mesra dgn juadah bee ... View this Fotopage entry
emmmm
wazfad wanza
Latest entry:@terengganu
hujung minggu lepas aku balik Trg.kebetulan dengan wedding kawan. aku ambik peluang balik aritu nak ber bulan madu ngan isteri.walaupun balik hujung minggu, tp ianya berbaloi..bertolak balik dr KL ke Dungun pukul 6 ptg hari jumaaat.da la pkul 6 tu time traffic jam gile.lg2 area kepong-gombak.lepas je tol gombak, traffic da ok.so bleh la aku speed skit. da pkul 7 baru lepas tol bentong. naik LPT da malam, lebih kurang kul 7.30 la gitu. so da naik LPT aku bleh la speed dengan penuh kompiden. wife n adik aku d... View this Fotopage entry
Edza line
Latest entry:Bir Ali
Bir Ali atau nama lamanya 'Qana' (pada second century AD) dahulu kala adalah merupakan sebuah pelabuhan utama bagi kerajaan Hadramout dan menjadi pintu masuk bagi urusan perdagangan kemenyan. Namun sekarang yang tinggal hanyalah kawasan pantai yang begitu cantik dengan air birunya bersama pasir putih yang halus dihiasi dengan deretan ribuan keketam dan anak-anak ikan. Sesekali dalam setahun juga terkadangkala penyu akan datang ke kawasan ini untuk bertelur. Jarak dari bandar Mukalla ke Bir Ali ini adalah se... View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
PMMM morocco
Latest entry:Malaysia Day 08 (21/02/08-22/02/08)
Assalamualaikum wbt.. Salam sejahtera kepada semua pengunjung setia pmmm-andalusy ke laman fotopages ini.sejuta kemaafan diminta kerana sudah lama tidak aktif berikutan perubahan peredaran zaman dan masalah yang tidak dapat dijangka. Disini Biro Penerbitan Dan Dokumentasi menyajikan kepada Warga pmmm khususnya dan Pengunjung lain amnya mengenai satu program sulung persatuan iaitu Hari Malaysia 2008.. Program Ini merupakan usahasama Persatuan Mahahsiswa Malaysia di Maghribi dengan pihak Kementerian Pengaj... View this Fotopage entry
hazmil japilus
Latest entry:kids potraiture : superhero.
View this Fotopage entry
yey!
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
cry baby
Latest entry:kek of heart
trail session ~ View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Izwan Iskandar Ishak
Latest entry:Niseko, Hokkaido, Japan
View this Fotopage entry
inastrani lyudi
Latest entry:hawa & tajul engagement + warkah terakhir untuk kekasih
Assalammualaikum wbt Sorry for the hiatus. Life has been totally diff as I enter new chapter of my life. I am still trying to adapt with the whole current situation. As for now , I am really happy and enjoying each and every second of my life as so called professional house-husband and pujanggalah konon, part time photographer to great friend of mine while waiting for induction and BTN course before posted to any hospital in Malaysia for HO/ intern. Please pray for me. Here you go....Tajul Fuad is my ... View this Fotopage entry
Pesona Senifoto
Latest entry:BERAKHIR DI SINI !
http://who.is/whois-com/ip-address/fotopages.com/ Registry Whois Domain Name: fotopages.com Status: clientDeleteProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited Registrar: TUCOWS INC. Whois Server: whois.tucows.com Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net Expiration Date: 2009-04-29 Creation Date: 2003-04-29 Last Update Date: 2008-03-16 Name Servers: ns1.pidgintech.com ns2.pidgintech.com Extended Info IP Address: 62.219.18.18 IP Location: Israel... View this Fotopage entry
Mohammad Syahid Rosley
View this Fotopage latest entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
freeze second
Latest entry:selamatdatangtahunbaru!!
selamat datang tahun baru. semoga tahun baru turut membuka lembaran baru dalam hidup aku dan kamu. selamat tahun baru. selamat berazam baru. selamat sejahtera.. photo was taken few months back, when we bersukahatiria at genting. taken by my cousin from another gondola View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
Fitora Noa
Latest entry:Ku mengharapkan ramadhan...
Salam aidilfitri... Semoga bertemu lagi ramadhan akan datang. Terima kasih kepada ahli2 yang perihatin. Jemput bertamu diaidilfitri nanti :-D View this Fotopage entry
azrul hisham
Latest entry::: promotion for 2008 ::
mmmm, da lama jgk tak upload my own collection kt personal FP ni....masa yg agak terlalu bz x mengizinkan aku utk jenguk² FP yg ni.....anyway, kali ni just to promote our company (embunPAGI) that come with a new package, new product, new outcome.....pendek cite semua yg NEW la.....hehehe!!! yela, nama pun NEW YEAR.....to all my future customer n kepada sesiapa yg masih lagi belum membuat tempahan dan ingin mendapatkan khidmat embunPAGI, silalah hubungi pengurusan kami dengan kadar segera seperti yang terte... View this Fotopage entry
mat motor ni x abis²...
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Rosenizam Shah Jamaludin
Latest entry:Family Day kat Tanjung Tuan Port Dickson...
08 & 09 September lepas, dept. kat tempat aku keje ada wat family day kat Regency Tanjung Tuan, Port Dickson. Kira berjaya gak ler event tu sebab ramai gak yang datang...sebab dept. kitorang agak besar, ada dalam 40 lebih orang, jadi yang ada family kalo bawak sekali, memang ramai ler...kesian kat yang bebujang cam aku nih, set-set kitorang ada la dalam orang...tapi yang kelakau nyer, yang dah tak bujang pon 'act' cam orang bujang gak...hehehe View this Fotopage entry
abu yusof
Latest entry:apakah permainanmu
aku lebih suka wajahmu walaupun ianya tak sehebat permainanmu aku kau jadikan lembu laga kau laga lagakan aku dengan dia walaupun aku tak tewas aku lari juga hingga tak sempat nak ucap selamat tinggal View this Fotopage entry
girard perregaux
bisnesvemma mujib
Latest entry:muhasabah.....
keindahan bunga pada mekar kuntumnya.. keindahan kata pada puitisnya.. keindahan lagit pada pelanginya.. dan keindahan manusia pada akalnya.. SIAPAKAH DZULQARNAIN ITU? Dr. Yusuf Al-Qardhawi Pertanyaan: Didalam Al-Qur'an diterangkan masalah Dzulqarnain, yaitu: "Hingga apabila dia telah sampai pada tempat terbenam matahari, dia pun melihat matahari terbenam kedalam laut yang berlumpur hitam, dan dia mendapati disitu (di laut itu) segolongan ummat. Kami berkata, 'Hai Dzulqarnain... View this Fotopage entry
perhiasan...hidup.
Asam Boy
Latest entry:Kiddo
View this Fotopage entry
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
Quest Studio
Latest entry:Landskap-Masjid Putrajaya
View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
ummul muhammad
Assalamualikum... sudah lama kami x uplod pic kat sini. Kalini kami uplod pic2 terbaru untuk Bonda , keluarga dan rakan d msia. Pic mohd panjat pokok & tengh berkebun, tu kat awali ( nama 1 tempat d mekkah, dkt padng arafah) kebun keluarga angkat kami kat sini. Mohd nga badut, tu kat Conslet General Msia Jeddah, Mohd ngan basikal, tu kat depan umah.. Gambar ngan PM tu 5 jam sebelum beliau berangkat dari istana King Abdullah di mekkah ke airport untuk berlepas ke msia. PM dtg umrah. Dari kiri... Ahmad B... View this Fotopage entry
tamu PM, 24 Ramadan 1427H
CST Production
Latest entry:update lagi..
plzz logon to our official website for more picture and slide show... tq click here-->> http://cstproduction.com View this Fotopage entry
mysery seri
Latest entry:Cloud no 6...
Bismillah Assalamualikum.. Ni gambar lama...no 6 adalah jersi kegemaran aku... :-) View this Fotopage entry
di mana jua aku berada..
FarEast PhotoWorld
Latest entry:++ Perhatian ++
sy minta maaf sempena ari raya nie ... fotopages ini dah berpindah ke link (http://canonshooter.fotopages.com/) atas sebab2 tertentu ... dgn ini, fotopages ini akan ditutup secara official dan akan diupdate sumer tentang diri saya pd fotopages baru saya ... segala kesulitan amat dikesali dan akan diperbaiki selepas ini ... maaf lagi sekali View this Fotopage entry
anis nordin
Latest entry:Pertelingkahan Kecil..
Pertelingkahan kecil kelmarin.. cukup jadi lembaran hikmah.. kerna aku ingin tetap.. sahabatmu.. yeah!! bertemu lagik..pic kali nih gegmbo burung yg mcm tgh bergaduh sket..hihihi..kes berebut makanan lah tuh..pic nih kat Medinah Rabat, Morocco. aku amik gune camera nset motorola aku yg dulu tuh..kire pic nih di ambil dalam jarak yg dekat jugak laa.. so..hari nih baru aku publish setelah lama duk terperap gegmbo nih dalam cd..hehe.. samat menengok.. 8-) hingga ketemu lagi wassalam View this Fotopage entry
Kini aku bebas..
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Zuril ZRL
Latest entry:... Post Office ...
Ermm.. $-) View this Fotopage entry
Laydiefa Raiza Farzly
Latest entry:Alya Mysarah
Lenny and Yang invited me and the boyfriend to Alya Mysarah's potong jambul. Cute lil thing, she's 1 month and 5 days. pictures taken by me and the boyfriend. View this Fotopage entry
Azri Amin Azam
Latest entry:Marrakech, Morocco
View this Fotopage entry
kayu sakti
Latest entry:{ Padang, Indonesia }
View this Fotopage entry
meraikannya
nasrulhakeem fotographer
Latest entry:snack Malam bersama GHAZ
Picture taken from Ghaz's myspace Salam,hi....humm..kalau episod lalu,aku berbicara tentang ADI Nang..now mlm ni,aku bersama dengan pengarah video klip KAer(alaa..Izinku Pergi) ghaz_wet3: salamm. nasrulhakeem: Jan ghaz_wet3: ic.. ghaz_wet3: u punye strength in apa? illustrator n photoshop? nasrulhakeem: in design >illustrator n photoshop in editing >adobe premier,sony sound forge nasrulhakeem: yup ghaz_wet3: ic.. ghaz_wet3: cool.. ghaz_wet3: nanti saya tanya2kan.. ghaz_wet3: u study kat ner? ... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Syira Puffy
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016