.::a r r e m b a w i p h o t o p a g e s::.
Photobucket-Video and Image Hosting
By: Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Mar-2007 22:01 Email | Share | | Bookmark
.:: BUNGA-BUNGA CINTA ::.

Bunge Jiwang
Bunge sakura


kali ni saya amik gambar ni sewaktu saya dalam perjalanan pulang dari jamiah (universiti)..tengah jalan-jalan tu tetiba terpandang lak bunga yang tengah mengembang dan saya pun teruslah tangkap gambar bunge tu.. pastu balik je terus masuk dalam computer dan edit skit2 pastu jadilah seperti ni...


Wednesday, 21-Mar-2007 19:08 Email | Share | | Bookmark
.::Burung yang kesepian::.

 
 


aisey..kali ni pulak tangkap tengah syok2 main internet tibe2 datanglak burung tengah cari temapt nak bertelor kut.. pastu saya perlahan2 kluar pastu die lari..tu yang angin tuh..bilo acik nak tembak dio lari.tapi die bukan lari jauh pun lari kat atas kabel letrik je.pastu tgh die syok2 memandang saya pun tangkap lah gambar die ngan penuh bangge tu.. tuje lah..tapi tak menjadi sangat pun sebab tangkap terburu2 yela takut die lari lak..ok lah.sesiapa yang mempunyai pendangan sila lah comment saya nye photo ni.lagipun saya mengharap comment dari senior2 FP ni.anggap lah saya ni bayi baru blaja merangkak.hehe


Wednesday, 21-Mar-2007 19:00 Email | Share | | Bookmark
SESEKALI..

KITABKU


kali ni saya try pulak tengok ape yang terjadi bile saya duk tangkap waktu malam.rupe2 nye jd camni..ni lah hasil yang baru je nak mencuba..tengah dok bace kitab "al awaasim minal qawaasim"tibe2 terpandang lak camera cube jela tengok ape2 yang patut.ni lah hasil die...


Sunday, 18-Mar-2007 18:35 Email | Share | | Bookmark
NELAYAN SENJA

Nelayan senja



Salam perkenalan dari saya.ni adalah gambar yang pertama sekali.sebab tu tak mantap pun.biase je.tak macam gambar-gambar otai.Bg sifu-sifu FP tolong tunjuk ajar saya yang baru merangkak ni. ape pun semuanya datang dari kesalahan..dari kesalahan tu lah kita mula betulkan .


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net