.::a r r e m b a w i p h o t o p a g e s::.
Photobucket-Video and Image Hosting
By: Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Jul-2007 12:06 Email | Share | | Bookmark
.::Kembali pada yang asal::.

 
 


assalamualaikum..alhamdulillah..kali ni gambar yang saya edit ni rase-rasenye teknik HDR..entah lah namanya saya tak tau mane.. cume saya hanya ikut dari teknik yang pernah otai-otai fp buat dan dari tips dari senior fp ni..rase-rasenye masih lagi banyak kekurangan yang ada dalam gambar ni..ape pun dari kesalahan kita belajar yang betul. ..sebab kat sini saya pun main godek je photoshop ni..tak tahu mane yang betul mane yang salah.semuanya saya main belasah je. kadang-kadang menjadi,kadang-kadang tak jadi..oleh tu..seperti biasa lah.harap pengkomenan dari senior fp ni tuk bagi komen dan tips untuk bg gambar saya tuh lebih menarik..


Wednesday, 4-Jul-2007 13:44 Email | Share | | Bookmark
.::satu ketenangan::.

mencari ketenangan
Quote:
sekarang ni musim cuti dah bermula.jadi bermula lah acara memboringkan diri..erm..nak pegi jejalan pun nuqat pun tak dapat lagi.kalau nak g jejalan pun kenelah tunggu nuqat kluar..so saya pegi kluar rumah dan amik gambar buah limau yang baru nak kluar..tapi sebenarnya dah lame tumbuh cuma nak tunggu die masak musim sejuk nanti..untuk pengetahuan umum,kami akan di arahkan kluar rumah pada bulan sebelas (11).sebab tuan kami nak buat bangunan lain.jadi kami lah yang terpaksa kluar.sedihnya.. sebab umah ni lah pelajar malaysia duduk pada 18 tahun yang dulu.kire umah ni umah warisan.dan rumah ni ustaz oulead kenitra yang penah duduk.. jangan mara...dan sekarang ni kenitra akan kekurangan pelajar sebab ramai yang pergi bermusafir ke negara lain..oleh tu sekadar peng update fp saya.. ..dan saya akan memasukkan lagi gambar yang menarik untuk tatapan semua.insyaallah..


Quote:
selamat mengomen..dan saya ni masih lagi belajar cara mengedit gambar ni..kepada otai-otai yang besar saya harap bantuan dan pelajaran dari abang-abang semua..terima kasih..


Monday, 2-Jul-2007 20:50 Email | Share | | Bookmark
Perjalanan Ku

Bank Maghribi
Rabat Medina
Suq Qadim
View all 4 photos...



Quote:
salam semua..bertemu kembali..erm..Alhamdulillah..setinggi-tinggi kesyukuran ku panjatkan kepada Allah atas ni'mat yang telah di berikan kepada ku..dan alhamdulillah.berkat doa ibubapa dan keluarga dan juga kawan-kawan,keputusan peperiksaan dah pun kluar..dan alhamdulillah..lulus..syukur.dan pada hari ni ku telah berjalan-jalan di Rabat iaitu 'asimah atau pun bandaraya bagi morocco ni.kire die ni cam kuala lumpur gak lah..saya just tangkap beberapa keping je..dan edit skit-skit sebab skang ni musim panas..lonjun acik nak ambik gambar ni..hari ni saya masukkan entry bandar rabat.sebenarnya rabat ni banyak tempat menariknya.cuma tak banyak gambar yang di ambil.insyaallah kalau ade mase saya akan sajikan dengan gambar yang menarik. ape pun saya perlukan nasihat dari pakar-pakar untuk bantu saya lagi supaya dapat lebih mahir dalam mengedit gambar ni.harap-harap dapat komen dari otai-otai dan komen membangun..


Monday, 25-Jun-2007 18:55 Email | Share | | Bookmark
Anak anugerah tuhan..

Luqman hadi dan Nur Iman Haritz

Quote:
alhamdulillah...
sekarang ni tengah tunggu result pekse..insyaallah hari khamis ni kluar..
dalam tempoh menunggu ni memang berdebar-debar hati ni..entah lulus ke tidak.harap doa dari sahabat agar keputusan pekse ni cemerlang hendaknya..
>>sepanjang tempoh ni,saya tak tau nak buat ape,jadi saya edit gambar dua orang anak buah saya ni..sebagai cukup syarat nak mengapdet fp saya ni..yela nak kluar bejalan tak boleh lagi keputusan tak kluar lai..so duk kat umah je lah..insyaallah..
"Allah yarham walidik"


Thursday, 3-May-2007 22:24 Email | Share | | Bookmark
::Selamat Hari Guru::

 

Quote:
kali ni rumah ku telah di landa ribut yang paling dasyat iaitu "putus bekalan letrik" hehe..memang betollah..time tu saya ngan kawan-kawan tengah buat asigment dan nak kene hantar besok lak tu..memang menguji kesabaran...tapi nasib baik kitorang kamcing ngan ustaz ckp kitorang hantar lambat skit..hehe...erm....sekarang dah masuk bulan Mei..kire bulan mei ni banyak cuti gak kat malaysia tuh..hari pekerja.. hari guru..dan lain-lain..kali ni entry saya ialah hari guru..lilin tu saya amik time rumah kitorang tak de letrik..tu yang lilin tu kene jadi model tu.. ok lah..di kesempatan ni saya nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada cikgu-cikgu yang bermain fp ni..


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net