.::a r r e m b a w i p h o t o p a g e s::.
Photobucket-Video and Image Hosting
By: Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Nov-2007 21:17 Email | Share | | Bookmark
:: Aku Hangin Ngan Arab ::

Assalamualikum....
huh!!!susah betollah nak mengapdate fotopages nih..yelah..dah 2 minggu komputer aku rosak..dan 2 minggu jugak lah komputer aku dah masuk bengkel arab tuh..benci aku.aku datang kedai die sekadar bertanya kabar PC aku je..last2 balik dengan perasaan hampa dan keciwa... ..
hari ni pak arab tuh kene sound ngan aku..bongok nye arab...asyik2 ayat yang sama..
"inchaAllah...ba3da ghadan"
"anta taakid?"
"inchaaAllah..ba3da sa3ah 11-12..aaji hina.."
hampeh tollah arab nih..esok tak siap tau lah...aku amik komputer aku...
huhuh...sorylah...melepaskan hangin di sini...lepas nih...tak tau lagi leh aktif lagi tak..nak pekse dah nih...


Friday, 26-Oct-2007 22:40 Email | Share | | Bookmark
::Sibuk Tak Tontu Haghah::

Lama sungguh ku tak menghapdate fotopages nih..biasa lah kuliah dah start.keje rumah makin bertambah lah..tak macam musim cuti dulu..asyik belingkar dalam mazafil je aka Selimut Tebal..kalau tak tido p jejalan tengok gelagat arab morocco..lagi-lagi bile nak buat sambutan pelajar baru nih.kenitra di jangka di jadikan pusat bg menyambut pelajar baru nih..sebab kenitra akan menerima pelajar perempuan sebanyak 14 orang dan lelaki seramai 3 orang.termasuk pelajar dari Thailand 7 orang indonesia tak tau lagi..harap-harap ade la..baru dapat eratkan silaturrahim yang sedia terjalin nih..
semalam hujan lebat tak henti-henti..menandakan musim sejuk dah nak masuk..ape pon tengah buat persiapan nak sambut kedatangan musim sejuk..huhuhu...



gambar mase hujan hari tuh..puas tertonggeng2 nak amik gambar nih..polik jo orang tengok eh..gilo ko apo dak nih..



nur iman haritz time raya kali pertama..


Tuesday, 9-Oct-2007 19:16 Email | Share | | Bookmark
::Selamat Menyambut Hari Raya::

Di kesempatan ini..ku menyusun sepuluh jari tangan dan sepuluh jari kaki memohon kemaafan kepada semua warga Fotopagesian...kalau ade komen yang menyentuh jiwa dan persaan ke ku mohon juta-juta belion kemaafan..jemput lah datang umah nnt..kitorang masak spesialnya..(barang pon takde nak masak spesial)hehe..kepada keluarga yang tersayang ku tak dapat beraya di kampung kerana tugas menuntut ilmu tak habis lagi..huaa..huaa.. sedih tahap suria pekasa ungu nih..pe pon selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin..


eid mubarak saied.


Tuesday, 25-Sep-2007 12:23 Email | Share | | Bookmark
.::Arab perkampungan::.

 
 
salam ramadhan untuk semua..sedar tak sedar dah masuk puasa ke 13.kire-kire setengah bulan je lagi aidilfitri nak menjelma...huhuhu..erm..kali ni saje memperlihatkan gambar yang ku edit ikut cara HDR..saje-saje..lagi pon ku tak tau nak buat ape-ape time bulan ramadhan nih..terima lah..



gambar sebelum di edit..



gambar selepas di edit..huhu.erm..kalau nak belajar teknik ni leh lah g kat http://www.flickr.com/groups/strobist/discuss/72157594577686705/ .jumpe lagi.


Monday, 17-Sep-2007 02:15 Email | Share | | Bookmark
::Bangun Sahur::

Eiffel Tower
Balgha


Ku Keboringan sebab tak dapat buat ape2..dan sementara menunggu untuk bersahur ku telah buat keje gilak.. tangkap gambar bende ni..pastu edit-edit skit..untuk ku mengapdet kan fp ku ini..yela..bulan pose ni ku tak bermampu untuk g jejalan sebab takut penat..jadi dok umah je la..ni key chain eiffel tower ni milik syahidd..ku telah tangkap curi sewaktu die bermain komputer kat bilik sebelah..kui3x.. harap-harap die tak tau..



Ni adalah sejenis selipar yang masyhur kat morocco ni..yang di panggil BALGHA..kalau di malaysia kite famous dengan nama SELIPAR JEPUN.sampai terkenal dengan nama penampar jepun begitu femous dengan nama jepun..haha kalau ade selipar die yang sebenar nnt saya akan masukkan gambar yang sebenar nya..sebab kebiasaannya dorang pakai dengan jubah morocco..jubah morocco ni tak de kat mane..die ni edisi terhad.
oklah..sekarang kul 2.30pagi..jadi saya nak g makan sahurrr!!!..esok nak poso..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net